DESPRE NOI

FABRICA DE MOZAIC

Fabrica de Mozaic este un proiect unic în România, iniţiat de Fundaţia Dezvoltarea Popoarelor în colaborare cu Grupul de Firme MENATWORK.
Angajaţii întreprinderii sunt 12 tineri în dificultate, beneficiari ai Fundaţiei Dezvoltarea Popoarelor în parcursul de integrare socio-profesională.

Fabrica de Mozaic execută la comandă o gamă largă de plăci de mozaic din gresie, faianţă sau piatră naturală. Execuţia plăcilor de mozaic se face cu ajutorul unor echipamente de ultimă oră, care asigură peformanţă şi produse de calitate la standarde ridicate.

Fabrica de Mozaic este o iniţiativă de economie socială a Fundaţiei Dezvoltarea Popoarelor realizată în cadrul proiectului "Parteneriate active pentru dezvoltarea economiei sociale"

Pentru comenzi şi sfaturi privind alegerea materialelor, design şi punere in operă, vă rugăm apelaţi la specialiştii Fabricii de Mozaic.

Misiunea noastra este de a ajunge sa satisfacem cele mai mari exigente ale clientilor noștri, devenindu-le un partener adevarat în viata de zi cu zi.
Afacerea sociala este cea mai curată expresie a binelui comun, care ofera tuturor posibilitatea ca prin satisfacerea unei nevoi personale, sa-și ajute semenii în nevoie.
Parteneriatul :ne dorim ca raportul cu clientul sa se dezvolte continuu Centralitatea persoanei (client/personal propriu)timp : întotdeauna in centrul perocupărilor noastre este clientul cu nevoia ce trebuie satisfăcută, dar in egala măsură ne tratam angajații cu respect, consideratie și corectitudine Profesionalism: feedback – ul pozitiv oferit de clienții noștri, reprezintă o dorință constanta, de aceea lucrăm cu echipamente și soluții profesionale, personal calificat și cu standarde înalte de calitate Integritate și Respect: noi tratăm fiecare persoana pe care o intâlnim cu respectul și considerația cuvenită oricărei ființe umane, pentru ca asa dorim

Cum fabricăm mozaicul?

Procesul de fabricaţie constă în debitarea unor plăci din material ceramic sau materiale naturale (gresie, faianţă, marmură, granit, travertin, etc) pe dimensiunile matriţelor folosite în funcţie de comandă.

După ce materialul a fost debitat se trece la sortarea manuală a mozaicului şi plasarea plăcuţelor în matriţe.
Matriţele se acoperă apoi cu plasă din fibră şi adeziv, într-un proces mecanizat, pe maşina de lipit.

După uscarea în rastele speciale, se trece la controlul calităţii şi apoi la ambalarea produsului finit în cutii. Astfel, mozaicul este gata de livrare pentru a fi pus în operă.

Creativitatea este practic nelimitată, posibilităţile de combinare infinite! Alegeţi doar materialul potrivit.

Cum alegeţi mozaicul?

Deoarece punem accent pe CREATIVITATE, vă oferim posibilitatea de a alege materialele de bază: gresie de interior şi exterior, faianţă, piatră, marmură, granit, sticlă sau plastic.

Specialiştii noştri vă stau la dispoziţie pentru a vă ajuta în compunerea celor mai personale şi interesante soluţii. După alegerea materialelor de bază, evaluaţi posibilitatea combinării lor, varianta folosirii listurilor sau a elementelor decorative. Luaţi în considerare formatul matriţelor disponibile.

Modelele din acest site de promovare sunt cu titlu de prezentare şi evidenţiază în mod special formatul matriţelor de care dispunem, precum şi posibilităţile tehnologice ale Fabricii de Mozaic.

Este posibil ca anumite modele să existe deja pe stoc. Informaţi-vă.

Atenţie! La fiecare model de mozaic există pierderi de material (din 1 mp. material nu se poate obţine 1 mp. de mozaic)